Sobre aquest blog

Logo

Aquest espai pretén ser un suport i alhora una eina de participació i col·laboració per als alumnes de Batxillerat i del cicle formatiu de Grau Superior de Comerç i Màrqueting. Si per a altres docents o estudiants també els hi pot ser útil, benvinguts seran.

Hi podeu trobar documentació, enllaços, informació, notícies, … i recursos en general sobre el món de l’empresa, amb especial èmfasi en l’aspecte del màrqueting. L’espai ofereix una doble possibilitat: d’una banda per obtenir informació actualitzada relacionada amb les matèries específiques i de l’altra, convertir-se en un espai de diàleg i intercanvi d’idees, sempre al voltant del món de l’empresa.

El bloc ha de servir més per reflexionar al voltant de la realitat de l’empresa, a través d’un seguiment de l’actualitat que ens envolta, que no pas per trobar-hi elements d’estudi acadèmic convencional. Aquesta possibilitat de compartir l’actualitat entre alumnat i professorat, penso que pot ajudar molt als estudiants que cursen la matèria a comprendre i aprofundir molts dels aspectes que formen part de coneixement que s’imparteix a l’aula i al professorat a tenir un major contacte i “feedback” de com perceben els joves l’actualitat.

A la pàgina principal d’articles, hi trobareu informació dinàmica. Comentaris, enllaços a articles, vídeos, reportatges, etc. Temes d’actualitat referides al món de l’empresa o del màrqueting. A les pàgines específiques dedicades a empresa i màrqueting, i en els seus respectius apartats, hi trobareu informació més estàtica, on poder trobar documentació multimèdia més de fons, en relació a la temàtica concreta de cada espai.

Desitjo a tothom que sigui un eina, modesta però eficaç, d’informació i de formació; alhora que encoratjo a participar-hi, a fer-la viva i dinàmica amb les vostres aportacions. Ah! i si voleu també podeu conèixer la petita història d’aquest blog.

Francesc Brunés


One thought on “Sobre aquest blog

    Formació i ocupació « Empresa i màrqueting said:
    7 Setembre 2015 a les 12:55 PM

    […] Sobre aquest bloc […]

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s