Empresa

El món de l’empresa

empresaEl món de l’empresa, tan ampli, tan complex. Impossible voler encabir el món de l’empresa en un espai com aquest, tan modest. Sempre explico que l’empresa s’assembla a un vitrall o un trencadís de ceràmica o, si voleu una versió una mica més moderna, un puzzle. L’empresa és una unitat, formada de multitud de petites peces de colors i formes molt diverses, que han d’encaixar entre elles de manera exacte. Un engranatge perfecte. No hi pot faltar cap peça per petita que sigui. Totes són igualment importants. Si una no hi és o falla en el seu encàrrec, se’n ressent tot el conjunt.

Diversitat també de protagonistes. Empresari, directius, treballadors. Tots ells amb interessos diversos i fins i tot contraposats, però amb un únic objectiu, tirar l’empresa endavant en benefici de tots. També la Hisenda Pública, actor secundari en aquesta pel·lícula, però ben present en l’activitat de l’empresa i amb l’objectiu d’afavorir una justa i equitativa distribució de la renda en la nostra societat.

Tot això i encara més, no hi entra en un modest blog educatiu. Senzillament en pot ser una aproximació amb finalitats pedagògiques i de suport a la reflexió al voltant del tema.

He estructurat aquest espai dedicat al món de l’empresa, en quatre espais temàtics prou amplis i que trobareu com a sots-apartats d’aquesta pàgina:Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s