Tot un clàssic

Posted on

cartell_fira Girona_2014 (1)Avui és Sant Narcís, Bisbe. Patró de la ciutat de Girona. Per això, estem de Fires. Els alumnes de cursos anteriors que, curiosament enguany sou els més participatius en aquest bloc, ben segur recordareu situacions com la que ara plantejo. Per això, avui el post és … “tot un clàssic”.

Ahir vaig assistir a un acte on una persona va fer una interpretació del cartell de les Fires d’aquest any. Com que la seva interpretació va ser ben personal, va acabar la seva intervenció dient, tota creació és interpretable. És evident que qualsevol creació artística, com ho és el cartell de Fires, està sotmès a múltiples interpretacions. Tants caps tants barrets. Però el cartell de Fires és també una creació publicitària en cert sentit, ja que serveix per promocionar els actes que es fan a la ciutat durant la celebració de les festes. Forma part, juntament amb Temporada Alta i d’altres, del que podríem anomenar “marca Girona”.

Per això, la proposta que faig, especialment a l’alumnat d’aquest curs i, òbviament,Temporada Alta també a tothom; és la de dir-hi la vostra en relació als dos cartells: el de Fires i el de Temporada Alta. Podeu triar l’un o l’altre o tots dos, com vulgueu. Què penseu que vol comunicar el cartell? Què us suggereix? Quines sensacions us transmet? Us agrada? Per què? I … tot el que vulgueu. El bloc, com sempre és obert a la participació de tothom; tant els que feu màrqueting, com els que no.

Gaudim tots plegats d’aquests dies de descans, festa, família, fires, barraques, concerts, … i tota mena de possibilitats de celebració.

Bones Fires!

Anuncis

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s