Imatge corporativa

Posted on Updated on

Com anunciava a la darrera entrada d’aquest blog, durant dues setmanes l’alumnat de Polítiques de Màrqueting han estat treballant individualment en la creació de la imatge corporativa (nom, disseny, colors, eslògan, …), per tal de resoldre un cas pràctic que els hi havia plantejat. Per emmarcar una mica la pràctica, cal dir que es tractava d’una família imaginària, en Joaquim Gil i la Maria Mas,  de Girona de tota la vida, que té diferents negocis a la ciutat, de reconegut prestigi. La mare de la família es planteja la possibilitat d’obrir un establiment comercial dedicat als productes d’alta gastronomia, on pensa oferir tot tipus de productes d’alta qualitat, amb una certa especialització cap al món dels formatges. Tanmateix pensa oferir assessorament i cursets de formació de temàtica específica sobre productes determinats, en funció de la temporada.

El cas ubica el nou establiment en un local de 100 m2, amb altell, al barri vell de Girona. Els fills de 17 i 20 anys, s’han engrescat amb la iniciativa de la mare i pensen col·laborar-hi. A  continuació podeu visualitzar les cinc creacions que he escollit d’entre els 20 treballs presentats. No corresponen necessàriament a les que han estat més ben treballades des del punt de vista dels conceptes de màrqueting. Més aviat són les cinc en les que hi he trobat una més gran sintonia entre el context que descriu l’enunciat del cas i el resultat final de la proposta. Les trobareu numerades i ordenades alfabèticament. Al final, hi trobareu també una enquesta on podreu votar la que més us agradi. Agraeixo doncs, també en nom dels seus creadors, la vostra participació a la votació. Animeu-vos i participeu! A veure qui serà el guanyador o guanyadora.

Número 1

CaterinaGil

Número 2

ElMas

Número 3

ElTastet

Número 4

GilMas

Número 5

MasGil

 

 

 

Anuncis

One thought on “Imatge corporativa

    Jordi Canet Malagelada said:
    20 febrer 2014 a les 12:46 AM

    De les 5 propostes finals de les imatges corporatives vull dir que són unes imatges molt ben treballades , i molt creatives i que s’ adapten molt bé a la situació que ens va presentar l’ anunciat .De les 5 opcions hen faig una valoració molt positiva de les 5 , i m’ ha sigut molt dificil escollir una opció a l’ hora de votar, vull dir que votat una però les votaria totes 5 perquè totes 5 tenen elements molt bons , interesants , són unes molt bones imatges corporatives .

    M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s