Festa a l’aula

Posted on Updated on

aula1Fa anys, quan impartia una matèria anomenada Tècniques de Venda, sempre començava el curs de la mateixa manera. El primer dia de classe, demanava als alumnes que fessin un redacció que necessàriament havia de començar per la frase: “Quan entro en una botiga …”. A partir d’aquí, la imaginació era lliure.

 Val a dir que la majoria s’imaginaven entrant a una botiga de roba (per què serà?) i feien una descripció més o menys formal del què esperen trobar-hi. Però, una vegada, una alumna va fer una redacció en la que hi explicava que s’imaginava que quan la botiga tanca les seves portes i tot queda en silenci i a les fosques, els articles que hi han exposats a l’establiment es munten una festa particular. Aprofitant que no hi ha ningú i es troben sols, n’organitzen una de grossa.

Aquest inici d’any, també m’ha vingut al cap que potser ara que no som a les aules, ara que tot és buit i ningú vigila, potser allà, a classe, també s’hi organitza un bon sidral. Us imagineu que els ordinadors ballen amb les cadires, les taules flirtegen amb les pissarres, el projector – tan enlaire – fa de DJ, els fluorescents pampalluguegen, els guixosfesta s’ho munten amb els retoladors, mentre els esborradors subministren menjar i begudes, amb ajut dels suros. Més d’una pantalla s’escapa cap als passadissos mirant de lligar amb alguna fotocopiadora, els teclats escampen totes les seves tecles, mentre els ratolins espanten a tothom, …

Potser pensareu que aquestes festes m’han afectat excessivament. Veureu com no. Però, per si de cas, quan tornem, vigileu bé i comproveu si a l’aula no hi han quedat restes de confeti, algun barret, un espanta-sogres en algun racó o alguna taca sospitosa  al bell mig d’alguna taula. No us oblideu d’aquesta comprovació, potser us emportareu alguna sorpresa.

En tot cas, us desitjo a tots i a totes un MOLT BON ANY 2014 !!!

Anuncis

3 thoughts on “Festa a l’aula

  Enric Fàbrega Roca said:
  4 gener 2014 a les 6:26 PM

  “ojalá” aquests simples objectes poguéssin fer una bona festa com la que vam viure nosaltres per fi d’any, seria màgic veure les restes de confeti a la taula, veure algun barret… Seria realment sorprenent.

  Per altra banda, crec que la immaginació que va tenir tal alumna no té preu, qui s’hauria d’immaginar mai que quan una botiga està tancada, els objectes que hi pertanyen en lien una de grossa…

  M'agrada

  Enric Fàbrega Roca said:
  4 gener 2014 a les 6:27 PM

  PD: Molt bon any per a tu també Francesc!

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s