Comença un nou curs

Posted on Updated on

Benvinguts

Si som al mes de setembre, el curs comença. Qui més qui menys ja ho ha après això. Hores d’ara ja porteu uns quants cursos a les espatlles.  Jo en porto uns quants més, sens dubte! Però, sigui com sigui, ara ens disposem tots plegats a començar un curs, ja en ple segle XXI i en plena crisi. Molts reptes, molts dubtes, inquietuds, algun temor, incertesa i … potser una espurna d’il·lusió. Per què no!

Per alguns, aquest curs suposa fer un pas certament important, passar de 4t d’ESO a 1r de Batxillerat, segurament és molt més que un simple canvi de curs. Moltes altres coses canviaran … ja ho veureu. Per altres, sembla que no canviï res perquè total ja vareu fer 1r de Batxillerat i ara, només canvieu el número 1 i hi podem un 2. No us ho penseu això perquè aquest número 2 us pot portar a la Universitat o a fer un Cicle Formatiu de Grau Superior i … es clar, no podeu arribar-hi amb una sabata i una espardenya. Cal arribar-hi ben preparats. No patiu, hi arribareu en condicions, potser una mica suats, però res mes. Altres, sou els més grans, inicieu un cicle formatiu de grau superior “Gestió Comercial i Màrqueting”, tot serà nou. Matèries que la majoria no heu fet mai, maneres de treballar diferents i … en alguns casos, un nivell al que us haureu d’acostumar. Ara sereu estudiants gairebé universitaris, no és en va que segons quins estudis feu després, tindreu importants convalidacions. Per això, el primer que caldrà pensar és que el que aneu a fer no s’assembla gens a cap altra cosa que hàgiu fet fins ara. Simplement és un grau superior. Ho anireu descobrint…

Sigueu doncs totes i tots benvinguts a aquest curs 2013-14 que comencem. He estat apunt d’escriure “que comenceu”. En certa manera és així, sou vosaltres que heu de tirar endavant les diverses matèries del curs. Però també és veritat que ho hem de fer junts. Com a professor vostre us hi acompanyaré, miraré de posar ordre a moltes coses que ja sabeu per tal que us siguin útils per a continuar estudiant o per incorporar-vos al món del treball i ben segur, ensenyar-vos-en de noves. Només faltaria!. Sí, és un camí que farem plegats, per això ja des d’ara us demano la vostra col·laboració i participació. Tindrem eines per participar: aquest mateix blog i també elTreball compte de Twitter @empresamq on amb l’etiqueta #empresamq podem compartir enllaços, comentaris, imatges, …. D’aquesta manera la classe serà molt més rica ja que tots hi podem aportar el nostre granet de sorra. Us encoratjo a fer-ho! És més, us ho recomano.

Preneu doncs aquests espais com una continuació de la classe. És important ser-hi! La matèria es farà molt més entenedora si ens hi fiquem, ens interessem per coses relacionades amb ella i col·laborem aportant-hi materials. Si ho feu així, us trobareu molt més ben preparats per superar exàmens, exercicis, …  Per part meva, també hi aportaré tot allò que em sembli interessant.

Si aconsegueixo mantenir el ritme del curs passat, setmanalment publicaré una nova entrada a aquest blog relacionada al que ha passat durant la setmana a classe, tot esperant les vostres aportacions, comentaris, etc. Subscriviu-vos al blog per estar informats del que hi passa. Seguiu també el compte de Twitter @empresamq per allà hi circulen moltes coses interessants. Tant a un lloc com a l’altre hi trobareu companys del curs passat. També ells poden continuar aportant-hi coses. En definitiva, és com una gran ampliació de l’aula per tal que tots puguem aprendre més. En definitiva es tracta d’això, d’aprendre. O no?

Espero ja des d’ara els vostres comentaris i aportacions. Que tinguem tots plegats un molt bon curs!

Anuncis

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s