Nova etapa

Posted on Updated on

construccioÉs temps de comiats. Avui m’he acomiadat dels alumnes de 1r de Batxillerat tot i que, amb alguns (pocs) ens haurem de veure encara la propera setmana per a les recuperacions. Amb la resta serà fins setembre. Bon estiu! Fa pocs dies m’acomiadava dels alumnes de 2n de Batxillerat, en una feta plena d’il·lusions i bons records. Amb alguns d’ells ens hem continuat veient per preparar les PAU. Sort per a tothom! I, amb els més ganàpies, del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting, tot just ahir feien el sopar de comiat. Em va saber greu no poder ser-hi. També amb alguns ens veurem a la convocatòria extraordinària, amb altres estarem en contacte per a l’acabament de les pràctiques i amb tots continuarem “veient-nos” a Twitter i potser, col·laborant en aquest mateix blog. Sort també per als nous projectes de cadascú!

A aquest blog ara li toca fer una mica de balanç del seu primer curs de vida. Diríem, no està malament! Per ser una criatura acabada de néixer, crec que no ha fet mal paper. Gairebé 3.000 visites, 130 comentaris, 77 articles publicats, més de 130 seguidors a través de Twitter i una trentena directament al blog, finalista a la 8a edició del Premi Espiral d’Edublogs, no és un balanç menyspreable per algú que ha nascut sense cap pretensió. És cert que, les enquestes passades a algun grup d’alumnes, posen de manifest que a aquest blog se l’ha utilitzat més que no pas se l’ha construït. És a dir, bona part de l’alumnat n’ha fet ús puntual dels recursos que incorpora, però no són massa els que hi han col·laborat en la seva construcció. Tot arribarà! També m’ha sorprès agradablement el fet que ha despertat un cert interès més enllà de les parets de l’aula i, afortunadament ha comptat amb seguidors i col·laboradors que no són alumnes. construccio2

Ara, durant el període d’estiu, el ritme del blog serà diferent. No hi ha activitat diària a l’aula. És moment de consolidació i reflexió. Per això, entrarà en un període de reformes. Si el temps ho permet, li farem un rentat de cara. Renovarem la seva imatge, però no només. Mirarem d’estructurar millor els continguts i d’incorporar-ne de nous. En especial, i responent a una demanda del “públic”, mirarem d’incorporar materials en relació al màrqueting digital. Tema que, de moment no podem tractar massa a l’aula, però suscita un cert interès. Bé, veurem que en surt de tot plegat.

BON ESTIU A TOTHOM I … A REVEURE!

Anuncis

One thought on “Nova etapa

  Lluís said:
  8 Juny 2013 a les 12:20 AM

  Professor, aquesta estratègia de relacions públiques no l’hem estudiat a classe!
  BON ESTIU A TOTHOM!

  La pròxima temporada, més i millor!

  “No lo intentes, hazlo o no lo hagas”

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s