Va d’agències

Posted on Updated on

publicitatAquesta vegada l’article setmanal serà una senzilla invitació a visitar pàgines web d’algunes agències de publicitat i agències de mitjans. Amb aquells que hem començat a fer front a la temàtica de la publicitat, estem analitzant els diferents components d’aquesta poderosa eina del màrqueting. El missatge publicitari s’ha de crear, cal construir-lo. Això, entre altres coses, l’anunciant ho pot encarregar a una agència de publicitat. Aquest missatge haurà d’arribar de la millor manera possible al nostre públic objectiu (target).  Per això haurem de fer una bona planificació de mitjans, tasca de la que se’n pot encarregar la mateixa agència de publicitat o bé contractar-ho a una agència de mitjans.

A ningú se li pot escapar que construir el missatge publicitari és, entre altres coses, una feina de creativitat, imaginació, art, sensibilitat, … Tot un terreny abonat per als creatius. Per això, visitar les pàgines web de les agències de publicitat i de les planificadores o centrals de mitjans pot ser una experiència interessant. Per tant, la proposta que us faig aquesta vegada és aquesta:  visitar les pàgines web i opinar sobre aquests intermediaris entre l’empresa (anunciant) i el públic objectiu (possibles consumidors). Enteneu que no es tracta de dir quina us ha agradat més o menys, sinó d’explicar com ha anat l’experiència en general. Vinga doncs!

Podríem començar per algunes agències de publicitat de casa nostra, de Girona:

Ara també podríem visitar-ne algunes de més “grosses”:

Tot i que la creativitat està més de la banda de les agències de publicitat, podeu donar un cop d’ull a alguna central de mitjans, ja veureu que alguna també va ben servida de creativitat:mitjans

Òbviament, tant de les unes com de les altres n’hi ha moltes més. No interpreteu que aquestes són les més importants, ni les millors. Simplement és una mostra del que s’hi troba en aquest món. M’agradarà veure les vostres opinions i aportacions.

Anuncis

5 thoughts on “Va d’agències

  Joel said:
  28 Abril 2013 a les 7:43 PM

  Moltes felicitats pel reconeixement. Has quedat finalista!!! Ara toca esperar els resultats oi? Molt bo els continguts del blog.

  M'agrada

   Francesc Brunés responded:
   29 Abril 2013 a les 5:57 PM

   Gràcies Joel. També vosaltres us mereixeu una felicitació. Que tingueu sort!

   M'agrada

  GALITIC said:
  28 Abril 2013 a les 11:56 PM

  Enhorabona per aquesta nominació. Des de GALITIC us desitgem molta sort i sobretot que pugueu continuar amb aquest magnífic bloc. Una abraçada.

  M'agrada

  Montse Roca said:
  29 Abril 2013 a les 2:08 PM

  Felicitats pel reconeixement!. Com algun alumne nostre m’ha dit algun cop “ets el mestre de mestres”. Gràcies per ser un mestre per a mi també.

  M'agrada

Deixa un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s